IQOption in Test

IQOption is een van de beroemdste en beste broker voor Binary opties. Meer dan 170 onderliggende activa en 80% dekking!

De IQOption is een 2012 beëdigd makelaar die op dit moment nog steeds van toepassing op het gebied van de handel in binaire opties handelaren met een hete tip. Enkele concurrenten van IQOption gebruiken hun geavanceerde website software die momenteel in sommige gebieden. Ander voordeel van de makelaar is de betrouwbare Duitstalige klantenservice. Vanaf 100 Euro openen van een rekening u gaat. We hebben ook empehlen dezelfde software is voorzien van de zuster-site OptionBit en Zoom Trader.

Trading instrumenten IQOption

Er zijn in de branche binaire opties op aandelen, indices, grondstoffen en valuta’s aangeboden, met een totaal in december 2012 bijna 40 merchandise beschikbaar, die relatief smal als een keuze lijkt, maar – zoals gezegd meerdere malen in de beoordelingen – de meeste handelaren is voldoende.

Er zijn maar weinig professionele handelaren, die meer handelen dan een dozijn waarden in een keer, zelfs na tientallen jaren ervaring niet. Het is gewoon niet waard, want met één waarde buitensporige winsten mogelijk en waarnemingen van meerdere waarden snel zijn grenzen tegelijkertijd bereikt.

IQOption plaats daarvan gebruikt het beheer van intelligente risico’s, Call / Put, Touch en Range aanbiedingen en maakt een bouwer optie uitbreiding van de handel opties door de handelaren zelf. Dit kan invloed binaireoptiesned.com/brokers/optie24/ hebben op het verstrijken van de optie en verkopen voortijdig hierbij in ieder geval, of integendeel, acceleratie tijd om hun kansen om te winnen te vergroten.

Opbrengsten bij IQOption tussen ongeveer 65 tot 81 procent bij het klassieke Call / Put en zelfs in Range opties als tot de vervaldatum van de optie, heeft de richting correct is voorspeld. Als bescherming verlies 10 procent aangeboden op het geïnvesteerde in elke optie door de makelaar hoofdstad. In Touch-modus, de zogenaamde ‘high yield obligaties, IQOption biedt een winst van maximaal 500 procent.

Handige extra functies zijn close-Now en uitbreiden of rollover (beide termen worden gebruikt), dus voortijdig sluiten of verlengen van de looptijd van de optie. De gratis demo-account kan worden geopend met 500 euro speelgeld, deze extra functie is altijd zeer waardevol. In snelle handelsactiviteiten, is het belangrijk dat handelaars de functies van een platform vrijwel jaloezie, die getraind alleen een demonstratie houdend met de respectieve makelaars.

 

Een afbeelding met geld

Soms geld gaat naar beneden

 

Makelaar die niet bieden gratis demo-accounts, dus verkwisten een waardevol concurrentievoordeel voor handelaren die een keer geoefend op een demo-account van de makelaar, dan doen zelfs met deze makelaar. In forex gebied deze gratis functie is dan ook al gemeengoed. Een trading simulator op de home page van IQOption toonde bovendien ook onaangekondigde bezoekers zien hoe het platform werkt fundamenteel. Met een aanbetaling van een minimum van 100 euro en 10 euro per transactie kunnen worden verhandeld op IQOption.

Trading platform en de veiligheid op IQOption

IQOption vertrouwt op TradoLogic platform, uit de Spot Option Software vaak gebruikt is iets anders en uitgebreide handel mogelijkheden. Alle nieuwkomers in de makelaardij gebied, met Spot Option, bieden geen waaier mogelijkheden.

Maar Spot optie heeft voordelen en was niet voor niets in 2012 uitgereikt door brokers, omdat de software is ongelooflijk helder, het vergemakkelijken recht nieuwelingen de ingang van de binaire opties. Er moet echter leer verder meer ervaren traders graag op Range te zetten, en van nieuwkomers snel ervaren handelaren. Ook TradoLogic is heel gebruiksvriendelijk, die in de moderne handel is eigenlijk een heel relatief begrip.

De generatie van nu dertig jaar, waarin een PC was in de kinderkamer, heeft een andere kijk op de bruikbaarheid dan de 50-jarigen. TradoLogic beschikbaar als web-based software beschikbaar (die tegenwoordig standaard zou moeten zijn), maar per se alleen in het Engels of het Frans. Automatische vertaling browser helpt hier, maar ook Duitse handelaren op. De beveiliging van het platform en alle transacties is gebruikelijk in de industrie is zeer hoog.

Customer Service, Banking & bonus IQOption

TradoLogic worden bereikt in Duitsland over een zeer vriendelijke ondersteuning in het Duits, ook een live chat en e-mail zijn beschikbaar. Andere ondersteunende talen zijn Engels, Frans, Russisch, Spaans en Italiaans. Deposito’s kunnen worden gemaakt zoals gebruikelijk via overschrijving per creditcard of e-cash proces, als een bonus betaalt IQOption 500 euro borg en gelijktijdige inkomsten handel met deze aanbetaling van 30 procent. Dat is niet te hoog, maar de bonussen bij Binary opties makelaars mag niet de enige reden om daar te verhandelen zijn.

Conclusie te IQOption

Wie wil om zeker te zijn van een demo-account te gebruiken en doe het met heel weinig geld, in aanvulling op de exorbitante bonussen is niet afhankelijk, die voldoet aan met IQOption een goede keuze. Zeer positief effect van steun omschreven als zeer meegaand en de commerciële opties, waaronder reeks opties.